Jaloezieën

Deze winkels zijn erg gewild bij mensen

Begin het nieuwe schooljaar goed en voordelig met deze tips

Door Eva 23 augustus 2019 Leestijd: 1 minuut

De zomervakantie is nog in volle gang, maar het leukst deel van het aankomende schooljaar is al begonnen: de aanschaf van nieuwe schoolspullen! De (online) winkels liggen al vol met de nieuwste en hipste schrijfwaren en gadgets voor het nieuwe jaar. Met deze tips ga je goed van start én bespaar je de nodige euro's.

De beste schooltas

Een goede schooltas is van essentieel belang. De tas moet zware boeken en een laptop kunnen dragen en moet dus van stevige kwaliteit zijn. Laat je niet te veel afleiden door hippe modellen: een degelijke tas is belangrijker dan het uiterlijk.

Mocht je vaak een laptop mee naar school nemen, check dan ook of er een laptopvak in de tas zit. Ook zijn meerdere vakken handig, zo kan je overal makkelijk en snel bij. De slimme koper hoeft voor een schooltas nooit te veel te betalen.

De juiste laptop

Een laptop is misschien wel één van de belangrijkste schoolspullen. Je kan er research op doen voor je werkstukken en verschillende handige programma's op installeren. Natuurlijk is het wel van belang dat je de juiste laptop aanschaft. Bedenk van tevoren waar jij je laptop voor wilt gebruiken. Wil je 'm naast school gerelateerde zaken ook gebruiken om op gamen? Zorg dan voor een goede grafische kaart.

Ben je van plan om de laptop vaak mee naar school te nemen? Ga dan voor een lichtgewicht exemplaar en koop er ook een stevige laptophoes voor. Een laptop kan een dure uitgave zijn, check daarom online altijd voor kortingscodes. Dat kan je zo enkele tientallen tot honderden euro's schelen. Zo profiteer je bijvoorbeeld bij ... van ... kortingen en vind je bij ... regelmatig goede aanbiedingen.

Koop een goede fiets

Foto: Een goede fiets is belangrijk - van Pixabay

Een goede fiets

De meeste Nederlandse scholieren bereiken hun school per fiets. Aangezien je minstens vijf dagen per week van de fiets gebruik maakt, is het wel belangrijk dat het een model is die bij jou past. Laat je dus goed informeren voordat je een grote uitgave doet en maak als het even kan een testrit. Voorafgaand aan het nieuwe schooljaar hebben fietsenwinkels vaak goede deals. Zo kan je flink wat korting pakken of een gratis accessoires scoren! 

Nieuwe schoolartikelen

Natuurlijk kan het nieuwe schooljaar niet beginnen zonder de aanschaf van nieuwe schoolartikelen. Een nieuwe agenda, kaftpapier, pennen en schriften: je hebt het allemaal nodig.

Maakt het jou niet zoveel uit welk printje er op jouw schriften staat? Wacht dan tot de laatste week met de aankoop van jouw schoolartikelen. De meeste winkels hebben dan behoorlijke sale.

Heeft dit artikel je geholpen?

Meer artikelen