Jaloezieën

Deze winkels zijn erg gewild bij mensen

Gratis babydozen en zwangerschapsboxen

Door Eva 7 mei 2022 Leestijd: 2 minuten

Je bent zwanger en misschien al een aantal maanden onderweg of misschien weet je het net pas. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit, maar de vrouwelijke hormonen gaan gieren en razen. De nesteldrang komt opzetten, je wilt de babykamer op tijd af hebben en de financiële kostenpost wordt elke week groter. Vaak groter dan je in eerste instantie had gedacht. Om jou en je kleine hummeltje op weg te helpen en bekend te raken met de verschillende merken, zijn er gratis babydozen.

Waarom worden babydozen gratis weggegeven?

Uiteindelijk is het weggeven van gratis babydozen een marketingmiddel. Door de gratis producten en kortingsbonnen weg te geven, maakt het merk zich zichtbaar en bekend. Misschien kende je het merk niet, maar als je het zo meteen gebruikt ben je helemaal verliefd op de geur. Door jou bekend te maken met hun geweldige producten, is de kans dat je het nadat de gratis producten op zijn gaat kopen, gewoon groter. Samengevat is het dus niets meer en niets minder dan een goede marketing in de hoop binding met jou en jouw kleine te maken zodat ze in de toekomst aan je verdienen.

Waar vind je gratis babydozen?

Er zijn verschillende websites en platforms waar je allemaal gratis dozen kunt bestellen of kortingen kunt krijgen. Je zou ook bij bepaalde merken zelf op de website kunnen kijken, daar staan vaak ook gratis dozen of speciale aanbiedingen voor zwangere vrouwen. Zo kun je voor dat je kleintje er is al je gratis dozen bestellen en klaarzetten voor het moment dat ze gebruikt kunnen worden.

 

BabyEr zijn tientallen verschillende baby- en zwangerschapsboxen in omloop.

Al met al zijn er op dit moment meer dan 46 verschillende baby- en zwangerschapsdozen in omloop die je kunt bestellen. Of het de moeite is om ze allemaal te bestellen is aan jezelf. Je kunt vaak vooraf de inhoud bekijken en zo beoordelen of het de moeite is om de doos te bestellen of dat je alleen een selectie maakt. Misschien heb je voorkeur voor een bepaald verzorgingsmerk, dan heeft het natuurlijk geen zin om andere merken uit te proberen als jij jouw keuze toch al hebt gemaakt.

Niet gratis, wel handig voor je baby

Welke soorten babydozen zijn er?

Er zijn veel maten en soorten, zoals de Babybox, de Zwangerbox, de Blije doos en de Baby Dump. In alle dozen zitten verschillende artikelen en kortingsbonnen. Vaak zitten er kortingsbonnen, brochures en verzorgingsproducten in voor jou en jouw baby. Soms kun je er ook gratis rompertjes of sokjes in terug vinden voor jouw pasgeboren baby. Ook vind je vaak billenzalf, tijdschriften, proefverpakkingen luiers en een speentje terug in de diverse babyboxen die je online kunt bestellen.

Babydozen tegen betaling

Als je een kleine uitgave wilt doen zijn er ook uitgebreidere babydozen tegen een kleine betaling. Voor een klein bedrag krijg je dan van bijvoorbeeld Zwitsal een startersbox met daarin heerlijke Zwitsal producten voor jou en je kleintje. Ook van de het merk Naïf, zorgverzekeringen Univé en FBTO of ziekenhuizen zoals het UMC zijn er kraampakketten te bestellen tegen een klein tarief of soms zelfs gratis.

BabyJe hebt babydozen in alle vormen en maten

Babydozen bestellen

Afhankelijk van waar jij de doos bestelt en waar je woont, kun je ervoor kiezen dat deze bij jou thuis wordt bezorgd of dat je hem kan ophalen bij een ophaalpunt. Van sommige winkels, zoals de box van Albert Heijn, Kruidvat, Etos, Jumbo en Plus kun je ze in de winkel zelf ophalen. Misschien kost het een keer een ritje naar de grote stad, maar als je van tevoren bekijkt welke dozen wat bevat, is het de moeite waard om er een keer een ritje voor in te plannen.

Beurzen en geboortekaartjes

Als je nog volop in je zwangerschap zit heb je nog niet zoveel aan die gratis babydozen en kraampakketten. Toch kun je zowel voor tijdens je zwangerschap als erna nog meer korting en gratis producten proberen. Er zijn beurzen voor zwangerschappen en ook geboortekaartjes laten maken komen steeds dichterbij. Op de beurzen zijn vaak spullen die je daar gratis kan proberen of meer naar huis mag nemen. En op veel websites kun je gratis een proefdruk laten maken van jouw geboortekaartje. De kortingen en aanbiedingen beperken zich dus niet alleen tot babydozen maar zijn zo breed als je nodig hebt tijdens en na jouw zwangerschap.

Gratis babyboxen kun je dus in alle soorten en maten bestellen, voor tijdens je zwangerschap, voor als je kleintje er is of als je dingen wilt proberen zijn beurzen een absolute aanrader om te bezoeken.

Heeft dit artikel je geholpen?

Meer artikelen

Bespaartips 30 april 2022

Hoe krijg je korting bij Amazon?