Waarom Ikzegkorting.nl stopt met het tonen van verlopen acties

Per 1 oktober stopt Ikzegkorting.nl met het tonen van verlopen kortingscodes en acties van webwinkels op de pagina’s van webshops. Een stap in de goede richting om onze bezoekers enkel en alleen nog maar werkende codes en aanbiedingen te tonen.

Je kent het wel: je bent op zoek naar een korting van een bepaalde webwinkel en na een speuractie online kom je erachter dat er helaas niets actiefs is en je dus het volle pond moet betalen. Sinds onze oprichting in 2013 toonden wij ook nog eerdere (verlopen) acties van webwinkels. Onze gedachte was namelijk: niet geschoten is altijd mis. Dat gaat nu veranderen.

Vaak bleek namelijk dat - zoals vaak de naam al impliceerde - een verlopen actie, ook echt daadwerkelijk verlopen te zijn. Exacte cijfers hebben wij niet, maar het gros van verlopen acties en aanbiedingen zorgden uiteindelijk alleen maar voor een teleurstelling bij onze bezoekers.

Met de recente wijzigingen in onze website en de toekomstplannen van Ikzegkorting.nl, past een teleurgestelde bezoeker daar niet meer in en dus stoppen wij per vandaag met het tonen van afgelopen acties.

Altijd zeker van een juiste aanbieding of code

Foto: Shoppen met korting - van Pixabay

Actuele kortingscodes

Goed nieuws is er ook. Vanaf nu zijn namelijk alle acties en kortingscodes die je van een webwinkel ziet, zoals bijvoorbeeld van ABOUT YOU, Lexa en Praxis volledig gecontroleerd en werkend. Je zult dus niet meer teleurgesteld worden dat een actie niet meer werkt.

Dat betekent ook dat het soms zal voorkomen dat wij webwinkels op onze site zullen tonen die in het verleden wél acties hadden, maar op dit moment even geen korting aanbieden. Toch spannen wij ons dagelijks in om ook voor deze webwinkels te blijven zoeken naar aanbiedingen en kortingscodes.

Pretparken met korting

En er komen nog meer mooie dingen aan voor Ikzegkorting.nl. Zo zijn wij per vandaag ook begonnen met een speciale rubriek voor pretpark tickets. Naast eerdere acties van Plopsa, Disneyland Parijs en Madame Tussauds zijn we een samenwerking aangegaan met Tripper.nl en Dagtickets.nl

Dankzij die samenwerking kunnen wij nu ook acties en de laagste prijzen tonen van nog meer pretparken uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Deze rubriek wordt de komende weken verder uitgebouwd.

> Bekijk alle beschikbare tickets van de pretparken hier

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Laat dan vooral een reactie achter. Ook horen we graag suggesties hoe wij Ikzegkorting.nl nog meer kunnen verbeteren.

Barry (1989)

Reageer op dit artikel of stel een vraag