Jaloezieën

Deze winkels zijn erg gewild bij mensen

Hoe krijg je korting bij Amazon?

Door Eva 30 april 2022 Leestijd: 3 minuten

Extra Amazon voordelen zijn makkelijker te verkrijgen dan je in eerste instantie denkt. Amazon is op dit moment misschien wel het grootste onlineshop platform wereldwijd. Miljoenen mensen maken over de hele wereld elke dag gebruik van hun website om artikelen aan te kopen. De prijzen zijn niet slecht en er zijn daar bovenop ook nog eens extra voordelen te halen uit cadeaubonnen en kortingen.

Prime member worden

Als je op Amazon lid wordt als prime member krijg je extra voordelen, zoals gratis verzending en Amazon-video. Het lidmaatschap kost ongeveer 10euro per jaar maar betaalt zichzelf terug als je elke maand een of twee bestellingen doet. Bij aanmelding voor het lidmaatschap krijg je een korting bon van Amazon die bij jouw volgende bestelling direct te besteden is.

Het lidmaatschap houdt in dat er gratis én binnen twee dagen wordt geleverd aan jou. Je kunt exclusieve video’s bekijken op Prime Video, gratis games en ingame-content spelen en jouw foto’s onbeperkt en veilig online opslaan via Amazon Photo’s.

Ben je een student dan krijg je nog eens extra korting en betaal je een gereduceerd tarief voor jouw prime membership. Zo is jouw voordeel als member nog sneller omgeslagen en hoef je niet eens elke maand een aankoop te doen om jouw membership terug te verdienen.

De beste online warenhuizen

Word Prime member en profiteer van exclusieve kortingen en gratis verzendingWord Prime member en profiteer van exclusieve kortingen en gratis verzending

Swagbucks

Swagbucks is een loyaliteitsprogramma waarmee je punten krijgt voor het voltooien van korte taken. Je kunt gratis mee doen aan dit programma door bijvoorbeeld enquêtes in te vullen, video’s te bekijken of aanbiedingen uit te proberen. De punten die je daarmee verdiend hebt kun je omzetten naar jouw Amazon-account. Er zit geen limiet op het aantal punten dat je verdient en kan besteden bij Amazon. Het voordeel dat het je oplevert is dus afhankelijk van jouw eigen inzet.

Inbox dollars

Inbox dollars is hetzelfde idee als Swagbucks en werkt met een loyaliteitsprogramma voor kortingen. Als nieuwe gebruiker krijg je een eerste bonus die je direct kan inwisselen bij Amazon. Ook bij dit loyaliteitsprogramma geldt dat de korting afhankelijk is van hoeveel tijd je erin steekt. Als je veel tijd eraan besteed en veel taken uitvoert, krijg je meer korten en dus automatisch meer punten.

Enquêtejunkie

Dit is een populair enquêtebureau waar mensen hun mening over diensten en producten kunnen geven. Door het invullen van de enquêtes ontvang je punten die je in dit geval kunt inwisselen voor contant geld of voor cadeaubonnen bij Amazon. De enquêtes die aangeboden worden zijn afgestemd op jouw profiel, waardoor dit ook leuk is om in te vullen en je in jouw vrije tijd wat extra geld kan verdienen om te besteden bij Amazon.

Inruilen bij Amazon

Amazon heeft tegenwoordig de optie om jouw oude apparaten in te ruilen. Je kunt via de zogenaamde Amazon Trade-in jouw tablet, e-reader, videogames en meer terug verkopen. Je kunt op het trade-in gedeelte van de website van Amazon zoeken naar jouw product en zien wat zij bieden om deze in te ruilen. Het inruilaanbod krijg jij uitbetaald in een cadeaubon die je weer bij Amazon kunt besteden voor het aankopen van een nieuw artikel.

Amazon-creditcard

Onlangs heeft Amazon ook een creditcard geïntroduceerd waarmee je als prime-member een cashback verdient van 5% op al jouw aankopen. Dit loont zich niet als je één keer per jaar een aankoop doet bij Amazon. Als je wel regelmatig gebruik maakt van de website, dan kan dit al snel hoge kortingen opleveringen.

Hou er rekening mee dat een creditcard op langer termijn bij verkeerd gebruik kan zorgen voor schulden en geef niet meer uit dan jij uit kan geven op basis van jouw budget.

Krijg met deze tips extra korting op je Amazon-aankoopKrijg met deze tips extra korting op je Amazon-aankoop

Herlaad cadeaubonsaldo

Soms biedt Amazon de mogelijkheid aan om jouw cadeaubonsaldo te herladen. Je kunt zo een deel van jouw uitgegeven cadeaubon terugkrijgen en opnieuw uitgeven. De bonus wordt gebaseerd op basis van jouw uitgaven op Amazon en het rendement is dus afhankelijk van jouw aankopen op jaarbasis. Als je regelmatig op Amazon besteld is het aan te raden om eens naar dit type cadeaubonnen te kijken en de mogelijkheden voor jou te onderzoeken, omdat je zo regelmatig gratis geld krijgt van Amazon.

Extra Amazon voordelen zijn op verschillende en eenvoudige manieren te verdienen zodat jij in de toekomst niet meer de volle pond betaald voor jouw aankopen maar korting krijgt of speciale cashbacks. Bespaar op je aankopen bij Amazon door slim te kijken naar de mogelijkheden als member of kom in aanmerking voor kortingsbonnen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Meer artikelen