Jaloezieën

Deze winkels zijn erg gewild bij mensen

Uit eten met korting, hoe doe je dat?

Door Eva 23 september 2022 Leestijd: 3 minuten

Wij mensen houden van nature al van lekker eten. Helemaal als het je makkelijk gemaakt kan worden. Zo zou je eten kunnen laten bezorgen, maar ook zou je lekker uit eten kunnen gaan. Maar als je dat te vaak doet, is dat niet te betalen. Daarom is het handig om uit te zoeken hoe je zo vaak mogelijk uit eten kan gaan zonder dat het veel te duur gaat worden. Daarom kan je in deze blog alles lezen over met korting uit eten gaan. Naast lekker en makkelijk is het ook nog eens heel erg leuk en gezellig om lekker uit eten te gaan. Betaalbaar eten, hoe doe je dat dan?

Online zoeken naar aanbiedingen

Op het internet kan je tegenwoordig op zoek gaan naar verschillende acties en kortingen waardoor je flink kan besparen op de rekening. Er zijn verschillende bedrijven die bij diverse restaurants kortingen of kortingscodes aanbieden. Dit zal dan soms wel onder bepaalde voorwaarden zijn

Zo zou je bijvoorbeeld alleen maar van een bepaalde kaart kunnen kiezen, of gebruik kunnen maken van een vooraf vastgesteld 3 gangen menu. Je moet er dan wel alleen op letten dat die korting maar tot een bepaalde datum geldig is. Dit moet je dan wel goed in de gaten houden.

De beste restaurantdeals

Uit eten gaan met social deal

Social deal is een aanbodpagina met allemaal verschillende kortingen en kortingscodes erop. Zo zitten er ook restaurant deals bij. Op deze pagina kijk je naar welke deals er zijn. En als je dan een deal tegen komt die jou aanspreekt, dan kan je die deal op de website van social deals kopen. 

Het mooie van social deal is dat je dagelijks nieuwe aanbiedingen krijgt waar je uit zou kunnen kiezen. De deals zijn altijd zo samengesteld dat je altijd samen met je vrienden of familie van zo een deal gebruik kan maken en kan genieten. 

Groupon en uit eten gaan

Via Groupon kan je geld besparen op uit eten gaan door online coupons te kopen. De korting die je daarmee kan krijgen kan oplopen tot wel 70%. Op Groupon kan je kiezen in welke omgeving je een deal zoekt, zo is het ook mogelijk iemand zo een coupon cadeau te doen.

Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden op de website van Groupon en de app installeren op je telefoon of tablet. In de app worden alle deals waar je coupons voor kan kopen weergegeven. Uit eten gaan is nog nooit zo leuk en goedkoop geweest. 

Doordeweeks uit eten gaan

Als je in het weekend een plekje wil reserveren in je meest favoriete restaurant zal je zien dat deze vaak al helemaal volgeboekt zal zitten. Doordeweeks heb je meer kans dat het wel lukt. Juist doordat het doordeweeks rustiger is zal je merken dat er veel meer speciale acties als kortingscodes gelden als in de weekenden. 

Zo kan je ook bij een all you can eat restaurant doordeweeks ook altijd goedkoper gaan eten als op een dag in het weekend. De prijzen kunnen dan wel een paar euro per persoon lager liggen dan in het weekend. 

Gebruik de lunch gewoon, ook als je uit eten gaat

Als je uit eten gaat in een restaurant is het slim om gewoon te lunchen op de dag dat je uit eten gaat. Dit voorkomt dat je meer gaat bestellen dan dat noodzakelijk is. Dit heeft als gevolg dat de rekening van het eten ook niet onnodig hoog zal worden.

Als je naar een all you can eat restaurant gaat, is dat natuurlijk anders, want dan kan de rekening niet oplopen, omdat vaak alles inbegrepen zit in de all inclusive prijs die je van tevoren afgesproken hebt. 

Uit eten gaan op je verjaardag

Op de dag van je verjaardag heb je natuurlijk altijd een hele goede reden om uit eten te gaan. Kijk eens op internet naar restaurants die ook een verjaardag korting aanbieden. Vaak is het dan zo dat de persoon die jarig is helemaal niets hoeft te betalen. Je zult dan wel je identiteitsbewijs moeten laten zien om te laten zien dat je die dag echt jarig bent. 

Social media en je favoriete restaurants

Iedereen heeft wel een of meerdere restaurants waar je graag wil gaan eten. Als je deze restaurants op social media volgt kan je ook alles scherp in de gaten houden als het gaat om acties en aanbiedingen. Zo kan het weleens voorkomen dat je bij het zien van zo een aanbieding spontaan uit eten zal gaan. Hoe leuk zou dat zijn. 

Heeft dit artikel je geholpen?

Meer artikelen