Jaloezieën

Deze winkels zijn erg gewild bij mensen

Zo bespaar je geld op Amazon.nl: 5 slimme tips en trucs

Door Eva 17 maart 2023 Leestijd: 3 minuten

Als een van de grootste online retailers ter wereld biedt Amazon.nl een breed scala aan producten en diensten, van boeken tot elektronica, kleding, speelgoed en nog veel meer. Maar zoals bij elke aankoop is het belangrijk om de prijs in de gaten te houden en te zoeken naar manieren om geld te besparen. In dit artikel delen we enkele tips en trucs om het beste uit je Amazon.nl winkelervaring te halen en geld te besparen.

Productcategorieën

Het eerste waar je aan moet denken bij het besparen van geld op Amazon.nl, is door te bepalen welke productcategorieën je nodig hebt en welke je niet nodig hebt. Amazon.nl heeft tal van productcategorieën, maar sommige categorieën hebben meer deals en kortingen dan andere.

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar boeken, kun je gebruik maken van de categorie 'boeken' om speciale aanbiedingen en deals te vinden. Als je op zoek bent naar elektronica, kun je de categorie 'elektronica' gebruiken om de nieuwste aanbiedingen en kortingen te vinden. Het is belangrijk om te weten welke categorieën je nodig hebt en welke niet, zodat je gericht kunt zoeken naar de beste aanbiedingen en kortingen.

Kortingsacties

Een andere manier om geld te besparen op Amazon.nl is door gebruik te maken van kortingsacties. Amazon.nl biedt regelmatig kortingsacties aan, zoals de 'dagdeal', waarbij elke dag een specifiek product wordt aangeboden met een hoge korting.

Een andere kortingsactie is de 'Lightning Deal', waarbij een product wordt aangeboden met een tijdelijke korting die slechts een paar uur duurt. Om van deze kortingsacties te profiteren, moet je snel zijn en de website regelmatig controleren om te zien welke deals er beschikbaar zijn.

Kortingscodes

Een andere manier om geld te besparen op Amazon.nl is door gebruik te maken van kortingscodes. Kortingscodes zijn een reeks nummers en letters die je kunt invoeren tijdens het afrekenen om extra korting te krijgen op je aankoop.

Er zijn verschillende manieren om kortingscodes te vinden. Sommige kortingscodes worden aangeboden via de Amazon.nl-nieuwsbrief, terwijl andere kortingscodes beschikbaar zijn op Ikzegkorting.nl. Zorg ervoor dat je de geldigheidsdatum van de kortingscode controleert voordat je deze invoert, want sommige codes hebben een beperkte geldigheidsduur.

Om je zoektocht naar de beste deals op Amazon.nl te vergemakkelijken, zijn hieronder enkele nuttige tips:

  1. Zoek naar 'Deals van de dag'
  2. Abonneer je op de nieuwsbrief van Amazon.nl
  3. Maak gebruik van de 'Bespaar en abonneer'-optie
  4. Maak gebruik van de 'Lightning Deals'
  5. Zoek naar kortingscodes

Amazon acties

Zoek naar 'Deals van de dag'

Amazon.nl biedt elke dag nieuwe deals aan onder de categorie 'Deals van de dag'. Deze deals zijn een geweldige manier om geld te besparen op je aankopen, omdat ze vaak een hoge korting bieden op populaire producten. Het is dus zeker de moeite waard om regelmatig deze categorie te checken en te kijken of er deals zijn die passen bij wat je zoekt.

Abonneer je op de nieuwsbrief van Amazon.nl

Een andere manier om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en kortingen is door je te abonneren op de nieuwsbrief van Amazon.nl. Hiermee ontvang je regelmatig updates over nieuwe deals en producten, waardoor je altijd op de hoogte blijft van de beste deals. Daarnaast krijg je als nieuwsbriefabonnee soms exclusieve kortingscodes die je kunt gebruiken bij het afrekenen.

Maak gebruik van de 'Bespaar en abonneer'-optie

Een handige optie op Amazon.nl is de 'Bespaar en abonneer'-optie. Dit is een abonnementsdienst waarbij je regelmatig bepaalde producten ontvangt, zoals bijvoorbeeld shampoo, tandpasta of kattenvoer. Door je te abonneren op deze producten, krijg je een korting op de reguliere prijs en hoef je niet steeds opnieuw te bestellen. Deze optie is vooral handig voor producten die je regelmatig nodig hebt en waarvan je weet dat je ze op den duur toch weer moet kopen.

Maak gebruik van de 'Lightning Deals'

Een andere manier om geld te besparen op Amazon.nl is door gebruik te maken van de 'Lightning Deals'. Dit zijn deals die slechts een paar uur geldig zijn en waarbij je soms wel 50% of meer korting kunt krijgen op bepaalde producten. Het loont dus zeker de moeite om deze deals in de gaten te houden en snel te handelen wanneer je een deal ziet die bij je past.

Zoek naar Amazon kortingscodes

Tot slot kun je ook Amazon kortingscodes gebruiken om geld te besparen op Amazon.nl. Deze codes zijn vaak beschikbaar via verschillende couponwebsites of worden aangeboden via de Amazon.nl-nieuwsbrief. Het is belangrijk om te controleren of de code nog geldig is en of deze geldt voor het product dat je wilt kopen.

Amazon.nl is een geweldige plek om online te shoppen en geld te besparen op een breed scala aan producten. Door gebruik te maken van de bovengenoemde tips en trucs kun je nog meer besparen op je aankopen. Of je nu op zoek bent naar boeken, elektronica, kleding of huishoudelijke artikelen, er zijn altijd deals en kortingen te vinden op Amazon.nl. Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kortingen en maak gebruik van de 'Bespaar en abonneer'-optie, de 'Lightning Deals' en kortingscodes om het beste uit je winkelervaring te halen en geld te besparen.

Heeft dit artikel je geholpen?

Meer artikelen

Bespaartips 13 januari 2023

Geld besparen tijdens remote werken

Bespaartips 30 december 2022

Geld besparen op kinderkleding