• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

BLOG

CBS: 'Consumenten zijn weer iets positiever dan in december'

19 januari 2017 GELDZAKEN

Consumenten hebben weer iets meer vertrouwen in de economie, en dat is goed nieuws. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

Met de stijging van 1 punt komt het consumentenvertrouwen uit op 13, wat het hoogste niveau is in 9,5 jaar. Volgens het statistiekenbureau ontstaat de lichte stijging van het vertrouwen door een positiever oordeel over de economie.

Hoewel het consumentenvertrouwen iets is toegenomen, nam de koopbereidheid iets af. Het hoogste consumentenvertrouwen werd bereikt in april 2000, toen kwam het aantal uit op 27. Het dieptepunt was vijf jaar na de start van de economische crisis: in februari 2013 kwam het getal uit op -44.

In november 2016 gaven consumenten 2,8 procent meer uit dan een jaar daarvoor. Dat kwam vooral door het koudere weer, waardoor de gasrekening duurder uitviel. Daarnaast werd er ook meer besteed aan duurzame goederen zoals meubels, apparatuur en kleding.

Consumenten zijn iets minder tevreden over de periode om grote aankopen te doen en zijn negatiever over hun eigen financiële situatie. Toch zijn Nederlanders wel positiever over de economische toekomst.

Facebook Twitter Google+

We zien weinig verschil tussen supermarkten, zeggen experts

23 april 2017 GELDZAKEN

Consumenten zien te weinig het verschil tussen de verschillende supermarktketens. Formules lijken te veel op elkaar, zeggen onderzoekers van Hendrik Beerda Brand Consultancy.

Steeds meer mobiele betalingen via iDeal in december

31 januari 2017 GELDZAKEN

Consumenten hebben afgelopen december meer transacties afgerond via iDeal via hun telefoon. Het betaalbedrijf verwerkte bijna 11 miljoen van transacties, het dubbele van een jaar eerder.

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.