• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

BLOG

Helaas.. Brussels Airport trekt actie '45 minuten of geld terug-garantie' in

20 januari 2017 OPMERKELIJK

Brussels Airport schrapt de garantie dat bezoekers hun geld terugkrijgen wanneer ze, ondanks dat ze 3 kwartier van tevoren zijn ingecheckt, hun vlucht tóch missen.

Dat maakte de luchthaven vrijdag bekend. Volgens het vliegveld hebben reizigers geen twijfels meer over de lange wachtrijen en is de garantie om die reden ook niet meer nodig. Pech dus voor de bezoekers die toch hun twijfels hebben dat 45 minuten vóór een vlucht toch echt te weinig is.

"Mocht iemand door pech zijn vlucht toch missen, betalen we zijn ticket integraal terug", kondigde de topman van de luchthaven eind vorig jaar nog groots aan. De actie had overigens ook al moeten zijn ingegaan, maar dat is niet gebeurd.

Het idee heerst na de aanslagen van 22 maart dat inchecken door alle veiligheidsmaatregelen te lang duurt. Hoewel de inchecktijd kort na de aanslagen werd verlengd, is dit later dat jaar alweer teruggedraaid. "De 45-minutengarantie was opgezet omdat we merkten dat bezoekers ongerust waren."

"Met de garanties wilden we aantonen dat alle operationele processen vlot verlopen. Maar die angst is er niet meer", luidt de verklaring vrijdag.

Wil je echt helemaal zeker zijn dat je vakantie doorgaat, moet je gewoon een half uurtje (minimaal) eerder komen. Dan weet je zeker dat je een mooie vakantie tegemoet gaat.

Facebook Twitter Google+

Verslaafd aan je smartphone? Daar kun je helemaal niets aan doen

10 juni 2017 OPMERKELIJK

Mensen kunnen helemaal niets doen aan hun smartphoneverslavingen. Fabrikanten maken ons bewust verslaafd, beweert een Amerikaanse onderzoeker.

Dankzij zonnepanelen 15.000 keer rond de aarde rijden!

27 april 2017 OPMERKELIJK

Het gaat goed met de installatie van nieuwe zonnepanelen, ook in Vlaanderen. Alleen vorig jaar al zijn daar ruim 20.850 nieuwe zonnepaneleninstallaties bijgekomen, wat neerkomt op 90 miljoen kWh per jaar.

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.