• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

BLOG

Canada: het land dat je moet bezoeken in 2017 + andere vakantietips

23 januari 2017 GELDZAKEN

Canada heeft alles; mooie natuurparken, grote steden, veel cultuur en lekker eten. Daarom is het land door de bekendste reisgids ter wereld Lonely Planet uitgeroepen tot de vakantiebestemming van 2017. Wij zetten ook de andere negen tips op een rij.

Lonely Planet omschrijft Canada als een uitermate gastvriendelijk en aardig land. Aan de ene kant van het land heb je indrukwekkende steden als Toronto, en aan de andere kant zit je in de sneeuw in natuurparken. En wat dacht je bijvoorbeeld van de talloze mooie meren in het land? Canada hoeft tegenwoordig ook niet meer zo duur te zijn, vanaf Schiphol vlieg je er al voor nog geen €500 naar toe.

Deze landen tipt Lonely Planet nog meer:

1. Canada

2. Colombia
Het land ligt in het noorden van Zuid-Amerika en er wonen ongeveer 47,12 miljoen mensen. De taal die ze spreken is Spaans en de hoofdstad is Bogota. De laatste maanden is het land ontzettend in de belangstelling komen te staan door de bekende Netflix-serie Narcos. Máár dat verhaal is al jaren voorbij.

3. Finland
Een van onze favoriete vakantiebestemmingen zijn de landen richting het noorden, Noorwegen, IJsland en Zweden. En nu door de reisgids getipt: Finland. Heel het jaar door kun je er skiën, mooie tours beleven en natuurlijk niet te vergeten het Noorderlicht zien.

4. Dominica
Een bestemming waar het vrijwel het hele jaar door een gunstig klimaat is. Mooie palmbomen, hagelwitte stranden, heerlijke all-inresorts maken Dominica tot een goede bestemming in 2017.

5. Nepal
Iedereen kent Nepal van de mega hoge bergen, de drukke steden en de ongekende gastvrijheid. Bezoek een van de kleinste Aziatische landen, dat nog steeds de aardbeving van twee jaar geleden te boven probeert te komen. Jouw bezoek wordt ongetwijfeld gewaardeerd.

6. Bermuda
Een eiland waar je vast wel eens van hebt gedroomd: in de Atlantische Oceaan naast de Verenigde Staten ligt het adembenemende Bermuda.

7. Mongolië
Het is een onwijs groot land, maar er wonen heel weinig mensen. Met een oppervlakte van 1.566.000 vierkante kilometer, maar slechts een bevolking van 2,8 miljoen, is dit land onwijs uitgestrekt. De meerderheid van de bevolking woont bovendien ook nog eens in de hoofdstad Ulaanbaatar. Reis naar het land en beleef buiten de stad een ervaring die je niet meer zult vergeten.

8. Oman
Op acht vinden we Oman, gelegen in het Midden-Oosten. Alles wat je kent van de Arabische cultuur vind je hier, gastvrijheid, heerlijk eten en mooie steden. Vlieg op hoofdstad Masqat en beleef de vakantie van je leven.

9. Myanmar
Het land probeert de vele crises te boven te komen, maar sinds ze een nieuwe president hebben lukt dit ze aardig. Het land dat voorheen Birma heette kan toeristen goed gebruiken. Maak kennis met de pure Aziatische cultuur, die nog niet is ontdekt door een heel groot aantal toeristen. Ontzettend leerzaam, interessant en goedkoop.

10. Ethiopië
Het enige Afrikaanse land dat we vinden in de top tien van Lonely Planet is Ethiopië. Het land heeft heel het jaar zonneschijn en hanteert haar eigen kalender. Onwijs mooie uitgestrekte landschappen en een vriendelijke bevolking maakt Ethiopië tot een ideale vakantiebestemming in 2017. Vlieg vanuit Nederland op hoofdstad Addis Abeba voor nog geen €380 retour (met tussenstops op Istanbul, Cairo of Rome).

Facebook Twitter Google+

We zien weinig verschil tussen supermarkten, zeggen experts

23 april 2017 GELDZAKEN

Consumenten zien te weinig het verschil tussen de verschillende supermarktketens. Formules lijken te veel op elkaar, zeggen onderzoekers van Hendrik Beerda Brand Consultancy.

Steeds meer mobiele betalingen via iDeal in december

31 januari 2017 GELDZAKEN

Consumenten hebben afgelopen december meer transacties afgerond via iDeal via hun telefoon. Het betaalbedrijf verwerkte bijna 11 miljoen van transacties, het dubbele van een jaar eerder.

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.