• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

BLOG

We zien weinig verschil tussen supermarkten, zeggen experts

23 april 2017 GELDZAKEN

Consumenten zien te weinig het verschil tussen de verschillende supermarktketens. Formules lijken te veel op elkaar, zeggen onderzoekers van Hendrik Beerda Brand Consultancy.

Het bedrijf voert jaarlijks merkenonderzoeken uit en bekijkt de positieve en negatieve uitschieters. Supermarkten scoren vrijwel ieder jaar goed in het merkenonderzoek, maar de consument weet de verschillende ketens steeds minder goed uit elkaar te houden.

Dan gaat het met name om de middelgrote spelers, zoals Spar, Coop, Deen, Emté, Hoogvliet, Jan Linders en Vomar. De keuze voor een van deze supermarkten wordt vooral gemaakt op basis van afstand en lopende (prijs)promoties. Een echte merkvoorkeur ontbreekt, aldus het bureaua.

Als gekeken wordt naar andere bedrijven doet webwinkel Bol.com het het beste. De winkel staat voor het derde jaar op rij op de eerste plaats in het Retail Merkenonderzoek. Albert Heijn stijgt van de vierde plaats naar de tweede. Lidl (7) en Jumbo (10) blijven onveranderd op dezelfde plekken staan.

Hendrik Beerda ondervroeg voor het onderzoek zo'n 1.500 respondenten over de honderd grootste retailmerken. 

Facebook Twitter Google+

Steeds meer mobiele betalingen via iDeal in december

31 januari 2017 GELDZAKEN

Consumenten hebben afgelopen december meer transacties afgerond via iDeal via hun telefoon. Het betaalbedrijf verwerkte bijna 11 miljoen van transacties, het dubbele van een jaar eerder.

Canada: het land dat je moet bezoeken in 2017 + andere vakantietips

23 januari 2017 GELDZAKEN

Canada heeft alles; mooie natuurparken, grote steden, veel cultuur en lekker eten. Daarom is het land door de bekendste reisgids ter wereld Lonely Planet uitgeroepen tot de vakantiebestemming van 2017. Wij zetten ook de andere negen tips op een rij.

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.