• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

BLOG

Dankzij zonnepanelen 15.000 keer rond de aarde rijden!

27 april 2017 OPMERKELIJK

Het gaat goed met de installatie van nieuwe zonnepanelen, ook in Vlaanderen. Alleen vorig jaar al zijn daar ruim 20.850 nieuwe zonnepaneleninstallaties bijgekomen, wat neerkomt op 90 miljoen kWh per jaar.

Met deze 90 miljoen kWh kunnen ongeveer 25.000 gezinnen van energie worden voorzien, meldt een organisator die op grote schaal zonnepanelen inkoopt. "Dat komt ongeveer overeen met het totaal aantal gezinnen in steden als Hasselt, Sint-Niklaas, Roeselare of Genk", aldus Frédéric Dumalin van iChoosr tegen HLN

Naast de gezinnen die kunnen worden onderhouden komt de 90 miljoen kWh ook neer op het zo'n 15.000 rondrijden van de aarde met een elektrische auto. Ook zouden álle Vlamingen dankzij deze energie met een elektrische fiets tot aan Zuid-Italië rijden. "Een elektrische fiets verbruikt gemiddeld 1 kWh per 140 kilometer, als iedere Vlaming zo'n fiets zou hebben dan kunnen we alleen vorig jaar al 12.600 miljoen kilometer fietsen."

De cijfers werden eind april bekendgemaakt als onderdeel van World Earth Day, een dag waarbij wordt stilgestaan bij klimaatverandering. Vlaanderen heeft zich als doel gesteld om tegen 2020 ruim 10 procent van zijn energie uit hernieuwbare bronnen te halen.

Facebook Twitter Google+

Verslaafd aan je smartphone? Daar kun je helemaal niets aan doen

10 juni 2017 OPMERKELIJK

Mensen kunnen helemaal niets doen aan hun smartphoneverslavingen. Fabrikanten maken ons bewust verslaafd, beweert een Amerikaanse onderzoeker.

Zo'n 40 procent van de werknemers krijgt vakantiedagen niet op

22 januari 2017 OPMERKELIJK

Het lijkt ons erg moeilijk voor te stellen dat je te weinig vakantiedagen hebt in een jaar. Een vliegticket is immers zo geboekt, net als een ho(s)tel of een luxe-vakantie. Maar bij onze zuiderburen krijgen vier op de tien werknemers hun vakantiedagen niet op.

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.