• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

BLOG

Verslaafd aan je smartphone? Daar kun je helemaal niets aan doen

10 juni 2017 OPMERKELIJK

Mensen kunnen helemaal niets doen aan hun smartphoneverslavingen. Fabrikanten maken ons bewust verslaafd, beweert een Amerikaanse onderzoeker.

Psycholoog Adam Alter van de New York University schreef het boek Superverslaafd over de verslavingen van mensen in het dagelijkse leven. Een smartphone is een van die hardnekkige verslavingen, en dan met name de apps van sociale media.

"Neem bijvoorbeeld de like-knop op Facebook. Die is toegevoegd omdat hij inspeelt op een belangrijke behofte; weten wat anderen van ons vinden", zegt Alter in de Telegraaf. Elk bericht dat we plaatsen controleren we op de hoeveelheid reacties en likes.

Omdat mensen hun apps ook iedere keer updaten, blijven we ze ook gebruiken. Daar maken deze bedrijven nuttig gebruik van door ook zodoende meer reclames te tonen. En de verslavingen blijven niet bij het controleren van je sociale media; wat dacht je bijvoorbeeld van de trillingen die je voelt en hoort als er een notificatie is?

We kunnen er helemaal niets aan doen, verslaafd raken aan de smartphone. Behalve teruggaan op de Nokia 3310, dan.

Facebook Twitter Google+

Dankzij zonnepanelen 15.000 keer rond de aarde rijden!

27 april 2017 OPMERKELIJK

Het gaat goed met de installatie van nieuwe zonnepanelen, ook in Vlaanderen. Alleen vorig jaar al zijn daar ruim 20.850 nieuwe zonnepaneleninstallaties bijgekomen, wat neerkomt op 90 miljoen kWh per jaar.

Zo'n 40 procent van de werknemers krijgt vakantiedagen niet op

22 januari 2017 OPMERKELIJK

Het lijkt ons erg moeilijk voor te stellen dat je te weinig vakantiedagen hebt in een jaar. Een vliegticket is immers zo geboekt, net als een ho(s)tel of een luxe-vakantie. Maar bij onze zuiderburen krijgen vier op de tien werknemers hun vakantiedagen niet op.

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.