• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

BLOG

Vijf tips om geld te besparen in het dagelijks leven

22 mei 2018 TIPS EN TOOLS

Helaas groeit er niet in elke tuin een geldboom. Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk om geld te besparen. Met deze tips houd jij aan het einde van de maand meer geld over!

1. Boodschappen doen op een volle maag

Wie honger heeft, is sneller geneigd om de hele snackafdeling van de supermarkt leeg te kopen. Doe daarom nooit boodschappen op een lege maag. Je zult zien dat je na een stevige lunch al die lekkere taartjes en zakken chips makkelijker kan laten staan. Goed voor je gezondheid én voor je portemonnee. Het helpt ook om in één keer boodschappen te doen voor een langere tijd. Zo kom je minder vaak in aanraking met de verleidingen in de schappen van de supermarkt.

2. Neem geen telefoonabonnement

Een telefoonabonnement lijkt misschien voordelig, maar een los toestel met een sim-only abonnement kan je vele euro's per maand besparen. Een sim-only abonnement heeft vaak veel betere deals als het aankomt op data en belminuten. Daarnaast kan je dit abonnement vaak maandelijk opzeggen. Zo zit je niet direct een jaar of twee jaar aan je abonnement vast.

3. Administratie bijhouden

Het is waarschijnlijk niet je grootste hobby, maar het bijhouden van je administratie kan onzinnige uitgaven voorkomen. Wie zijn uitgaven wekelijks bijhoudt, vindt altijd wel iets waar geld mee bespaard kan worden. Kijk eens goed naar welke uitgaven noodzakelijk zijn en waar er eventueel geschrapt kan worden.

4. Tweedehands

Ga voordat je een grote uitgave doet na of het product in kwestie niet tweedehands verkrijgbaar is. Sites als Marktplaats staan vol met kasten, computerspellen en kinderspeelgoed. Vaak is de kwaliteit nog als nieuw. Het is dus echt niet nodig om de volle prijs te betalen in de winkel. Tweedehands spullen kopen scheelt jouw een hoop geld en je geeft het product een mooi tweede leven.

5. Duurzaam wonen

Door een trui aan te doen in plaats van de verwarming aan te zetten, maak je al een klein verschil in de portemonnee. Er zijn nog tientallen andere voorbeelden van duurzaam wonen die jou geld kunnen besparen. Neem bijvoorbeeld een kortere douche, haal de opladers uit het stopcontact en was op 30 graden. Woon je in een oud huis? Controleer dan de naden en kieren en inverster in dubbel glas.

Facebook Twitter Google+

Tien slimme tips voor het inpakken van je koffer

19 juli 2019 TIPS EN TOOLS

De zomervakantie is van start gegaan. Tijd om je koffer of rugzak in te pakken en Nederland te verruilen voor een zonnige bestemming of avontuurlijk land. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want voor velen levert het inpakken van de koffer een hoop stress op. Welke spullen heb je nodig én hoe krijg je die in hemelsnaam in één vierkante meter gepropt? Met deze tips helpen we je een handje op weg en kan jij straks zorgeloos op vakantie.

Zo vind jij vandaag nog goedkope vliegtickets!

30 januari 2019 TIPS EN TOOLS

Op vakantie gaan voor een prikkie: wie wil dat nou niet? Gelukkig hoeft een vliegreis tegenwoordig helemaal niet meer zo duur te zijn. Door rekening te houden met de juiste factoren stap jij al voor een paar tientjes het vliegtuig in. Scoor met deze tips de goedkoopste vliegtickets.

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.