• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

BLOG

Zo vind jij vandaag nog goedkope vliegtickets!

30 januari 2019 TIPS EN TOOLS

Op vakantie gaan voor een prikkie: wie wil dat nou niet? Gelukkig hoeft een vliegreis tegenwoordig helemaal niet meer zo duur te zijn. Door rekening te houden met de juiste factoren stap jij al voor een paar tientjes het vliegtuig in. Scoor met deze tips de goedkoopste vliegtickets.

1. Wees flexibel

Voor de goedkoopste vliegtickets zul je flexibel moeten zijn. Via vergelijkingssites kan je precies zien op welke dagen de tickets naar jouw bestemming het goedkoopst zijn. Door een paar dagen eerder of later te vertrekken kan je vaak al tientallen en soms zelfs honderden euro's op je ticket besparen.

2. Boek op het juiste moment

Vliegtickets zijn drie à vier maanden van tevoren het goedkoopst. Houd hier dus rekening mee bij het boeken van je ticket. Daarnaast is het ook belangrijk op welke dag je jouw tickets boekt. Vliegtuigmaatschappijen gooien hun prijzen omhoog als er veel mensen actief op zoek zijn naar tickets. In het weekend en in de avonduren zitten veel mensen achter hun computer en zijn tickets dus duurder.

3. Andere luchthavens

Schiphol is de grootse en bekendste luchthaven van Nederland. Het is dan ook logisch dat je bij het zoeken naar vliegtickets al snel Schiphol als vertrekplaats selecteert. Om de goedkoopste tickets te vinden is het aan te raden om ook eens andere luchthavens te selecteren, zoals Eindhoven, Brussel of Düsseldorf. Dit is soms goedkoper en het kan zelfs sneller zijn.

4. Boek geen retour

Als je een vakantie boekt, boek je bijna vanzelfsprekend een retourticket. Wist je dat het soms voordeliger is om twee enkele tickets te kopen? Zo kan je bijvoorbeeld vliegen van Schiphol naar New York en terugvliegen op Brussel. Het kost even wat tijd om het uit te zoeken, maar het kan je zo tientallen euro's schelen.

5. Op reis voor een prikkie

Ben je niet alleen flexibel qua data, maar ook qua bestemming? Selecteer dan op vergelijkingssites op de goedkoopste bestemming. Zo kan je soms al een vliegticket bemachtigen voor nog geen twintig euro.

6. Schrijf je in voor nieuwsbrieven

Om de scherpste aanbiedingen zo snel mogelijk onder ogen te komen, is het handig om je in te schrijven voor nieuwsbrieven. Hierin staan vaak goedkope tickets en jij bent de eerste die daar vanaf weet. Zo grijp je er niet iedere keer naast bij een aanbieding.

7. Stel een prijsalarm in

Bij diverse vergelijkingssites is het mogelijk om een prijsalarm in te stellen. Dit 'alarm' zorgt ervoor dat je een email krijgt op de dag dat jouw ticket in prijs is veranderd. Boek dus niet direct je ticket, maar wacht een aantal dagen. Geduld wordt namelijk vaak beloond.

8. Controleer de extra kosten

Niets is wat het lijkt. Een goedkoop ticket heeft vaak nadelen, zoals hoge kosten voor ruimbagage en geen maaltijd aan boord. Check dit dus voordat je een ticket aanschaft. Het toevoegen van ruimbagage kan soms veel geld kosten. In dat geval is het voordeliger om voor het duurder ticket te gaan waar ruimbagage wel inclusief is.

Facebook Twitter Google+

Tien slimme tips voor het inpakken van je koffer

19 juli 2019 TIPS EN TOOLS

De zomervakantie is van start gegaan. Tijd om je koffer of rugzak in te pakken en Nederland te verruilen voor een zonnige bestemming of avontuurlijk land. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want voor velen levert het inpakken van de koffer een hoop stress op. Welke spullen heb je nodig én hoe krijg je die in hemelsnaam in één vierkante meter gepropt? Met deze tips helpen we je een handje op weg en kan jij straks zorgeloos op vakantie.

Vijf tips om geld te besparen in het dagelijks leven

22 mei 2018 TIPS EN TOOLS

Helaas groeit er niet in elke tuin een geldboom. Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk om geld te besparen. Met deze tips houd jij aan het einde van de maand meer geld over!

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.