• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

BLOG

Tien slimme tips voor het inpakken van je koffer

19 juli 2019 TIPS EN TOOLS

De zomervakantie is van start gegaan. Tijd om je koffer of rugzak in te pakken en Nederland te verruilen voor een zonnige bestemming of avontuurlijk land. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want voor velen levert het inpakken van de koffer een hoop stress op. Welke spullen heb je nodig én hoe krijg je die in hemelsnaam in één vierkante meter gepropt? Met deze tips helpen we je een handje op weg en kan jij straks zorgeloos op vakantie.

Neem niet te veel mee

De belangrijkste tip is om niet te veel mee te willen nemen. Natuurlijk kan je niet wachten om je nieuwe zomersetjes aan te trekken. Die mogen ook zeker wel de koffer in, maar overdrijf niet. Voor twee weken vakantie hoeft niet de hele kledingkast mee. Naast kleding nemen ook schoenen een hoop ruimte in je koffer of rugtas in. Houd het dus simpel: één paar slippers en één paar sneakers.

Verder kan je ook goed bezuinigen op verzorgingsproducten. Prima als je normaal gesproken je huid elke dag volsmeert met verschillende cremetjes, maar die kan je voor twee weken heus wel achterwege later. Ga je naar een warme bestemming? Laat vooral zoveel mogelijk make-up thuis. Die foundation houdt het in de warme zon toch hoogstens een uurtje uit.

Laat fullsize producten thuis

Verbruik je in twee weken tijd echt een hele fles shampoo, conditioner en douchegel? Nee! Schaf daarom een aantal mini-reisflesjes aan en doe daar bovengenoemde producten in.

Je zult merken dat het een hoop ruimte én gewicht scheelt. Vooral de siliconen reisflesjes zijn een aanrader, deze zijn flexibel en nemen zo weinig ruimte in beslag.

Doe je kleding in packing cubes

Packing cubes zijn handige zakken waar je jouw kleding in kan doen. Sommigen kan je vacuüm trekken en zijn zo nog effeciënter als het aankomt op ruimte creëren in je tas. Bovendien zorgen de packing cubes ervoor dat het niet één grote bende wordt in je koffer. Nooit meer minutenlang op zoek naar dat ene t-shirt!

Nog een extra tip om zoveel mogelijk kleding in de packing cube te krijgen: oprollen. Door je kleding op te rollen houd je meer plek over voor andere kledingstukken én er komen ook geen kreukels in je favoriete broek of shirt. Een win-win situatie dus!

Verdeel waardevollen spullen

Oké. deze tip levert je niet per se meer ruimte op in je koffer, maar is wel belangrijk op gebied van veiligheid. Bewaar je waardevolle spullen nooit allemaal op dezelfde plek. Mocht je tas gestolen worden, dan ben je namelijk in één klap alles kwijt.

Zorg dat je meerdere bankpassen hebt en deze dus op verschillende plekken bewaart, bijvoorbeeld één in je buideltasje, één in je rugtas en als het even kan ook één in de kluis van je hotelkamer. Paspoorten kan je overdag het best veilig in je hotelkamer bewaren en op 'reisdagen' dicht op je lichaam houden in bijvoorbeeld een buideltas. Dit is namelijk het waardevolste bezit en wil je absoluut niet kwijtraken!

Ga je een bus of vliegtuig in? Stop je waardevolle spullen dan nooit bij je ruimbagage!

De 50/50 techniek

Reis je met een reisgenoot? Verdeel jullie spullen dan over beide koffers. In drukke vakantieperiodes gaat er namelijk nogal eens wat mis op vliegvelden en het kan zomaar zijn dat jouw koffer een paar dagen later op de bestemming aankomt.

Door een paar kledingstukken in de koffer van je partner te stoppen, kan je erger voorkomen en heb je in ieder geval iets om aan te trekken op je vakantiebestemming!

Heb je een reisverzekering? Dan mag je waarschijnlijk voor een bepaald bedrag shoppen als jouw koffer kwijt raakt door toedoen van de vliegmaatschappij.

Goedkoop op reis met kortingscodes

Geen inpakstress meer, maar er wel achtergekomen dat je nog een aantal essentiële producten mist?

Met deze kortingscodes schaf je alles net even iets voordeliger aan: DeOnlineDrogist, Plutosport en voor goedkope hotels kun je terecht bij onder meer Hotelopia.

Facebook Twitter Google+

Zo vind jij vandaag nog goedkope vliegtickets!

30 januari 2019 TIPS EN TOOLS

Op vakantie gaan voor een prikkie: wie wil dat nou niet? Gelukkig hoeft een vliegreis tegenwoordig helemaal niet meer zo duur te zijn. Door rekening te houden met de juiste factoren stap jij al voor een paar tientjes het vliegtuig in. Scoor met deze tips de goedkoopste vliegtickets.

Vijf tips om geld te besparen in het dagelijks leven

22 mei 2018 TIPS EN TOOLS

Helaas groeit er niet in elke tuin een geldboom. Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk om geld te besparen. Met deze tips houd jij aan het einde van de maand meer geld over!

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.