• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

BLOG

Meer bestellingen op tijd bezorgd voor Kerst en Sinterklaas

11 januari 2017 GELDZAKEN

Webwinkels hebben goede zaken gedaan dit jaar. Miljoenen pakketjes gingen over de virtuele toonbank én ze waren ook nog eens bijna allemaal op tijd bij de klant binnen.

Nog niet eerder scoorden webwinkels zo hoog met het op tijd bezorgen van pakketjes. Volgens jaarlijks onderzoek van Q&A onder 5.500 Nederlanders is het aantal pakketjes dat niet op tijd werd bezorgd gedaald met 15 procent. Kwamen er in 2015 nog 460.000 cadeaus te laat onder de kerstboom te liggen, afgelopen december was dat aantal nog 'maar' 390.000, meldt de NOS.

Aan de omroep laat de directeur van het onderzoeksbureau weten verrast te zijn door de daling. "Je ziet dat webwinkels er wel echt mee bezig zijn. Het valt natuurlijk ook lastig uit te leggen aan kinderen als precies hun pakketje ontbreekt op pakjesavond."

"Zo van: 'Ja, de Sint is te laat'", zegt Frank Quix. Ruim een op de vijf gezinnen waarvan een pakketje te laat werd bezorgd vond dat hierdoor de feestavond in een bepaalde mate "was verpest".

Het is niet duidelijk welke webwinkels het slechtst scoorden op bezorging. Volgens Quix is het lastig om er een vinger op te leggen, omdat grote webwinkels nu eenmaal sneller genoemd zullen worden door respondenten.

Facebook Twitter Google+

We zien weinig verschil tussen supermarkten, zeggen experts

23 april 2017 GELDZAKEN

Consumenten zien te weinig het verschil tussen de verschillende supermarktketens. Formules lijken te veel op elkaar, zeggen onderzoekers van Hendrik Beerda Brand Consultancy.

Steeds meer mobiele betalingen via iDeal in december

31 januari 2017 GELDZAKEN

Consumenten hebben afgelopen december meer transacties afgerond via iDeal via hun telefoon. Het betaalbedrijf verwerkte bijna 11 miljoen van transacties, het dubbele van een jaar eerder.

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.