• Banner Ikzegkorting
Kortingscode Simpel 2018
Kortingscode Swarovski 2018
Kortingscode L'Occitane 2018
Kortingscode Vodafone 2018
Kortingscode D-Reizen 2018

BLOG: Tips en Tools

Zo vind jij vandaag nog goedkope vliegtickets!

28 mei 2018 TIPS EN TOOLS

Op vakantie gaan voor een prikkie: wie wil dat nou niet? Gelukkig hoeft een vliegreis tegenwoordig helemaal niet meer zo duur te zijn. Door rekening te houden met de juiste factoren stap jij al voor een paar tientjes het vliegtuig in. Scoor met deze tips de goedkoopste vliegtickets.

1. Wees flexibel Voor de goedkoopste vliegtickets zul je flexibel moeten zijn. Via vergelijkingssites kan je precies zien op welke dagen de tickets ...

Vijf tips om geld te besparen in het dagelijks leven

22 mei 2018 TIPS EN TOOLS

Helaas groeit er niet in elke tuin een geldboom. Gelukkig is het helemaal niet zo moeilijk om geld te besparen. Met deze tips houd jij aan het einde van de maand meer geld over!

Hoe gebruik je een kortingscode?

18 januari 2017 TIPS EN TOOLS

Kortingscodes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij consumenten bij het online winkelen. Maar waar vind je ze en hoe kun je ervoor zorgen dat je meer voordeel haalt uit je volgende bestelling? Ikzegkorting.nl legt het uit.

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2018 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.