• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

BLOG

Zo'n 40 procent van de werknemers krijgt vakantiedagen niet op

22 januari 2017 OPMERKELIJK

Het lijkt ons erg moeilijk voor te stellen dat je te weinig vakantiedagen hebt in een jaar. Een vliegticket is immers zo geboekt, net als een ho(s)tel of een luxe-vakantie. Maar bij onze zuiderburen krijgen vier op de tien werknemers hun vakantiedagen niet op.

Helaas.. Brussels Airport trekt actie '45 minuten of geld terug-garantie' in

20 januari 2017 OPMERKELIJK

Brussels Airport schrapt de garantie dat bezoekers hun geld terugkrijgen wanneer ze, ondanks dat ze 3 kwartier van tevoren zijn ingecheckt, hun vlucht tóch missen.

CBS: 'Consumenten zijn weer iets positiever dan in december'

19 januari 2017 GELDZAKEN

Consumenten hebben weer iets meer vertrouwen in de economie, en dat is goed nieuws. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

Hoe gebruik je een kortingscode?

18 januari 2017 TIPS EN TOOLS

Kortingscodes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij consumenten bij het online winkelen. Maar waar vind je ze en hoe kun je ervoor zorgen dat je meer voordeel haalt uit je volgende bestelling? Ikzegkorting.nl legt het uit.

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.