• Banner Ikzegkorting
Kortingscode T-Mobile 2019
Kortingscode Pink or Blue 2019
Kortingscode Yves Rocher 2019
Kortingscode Traveldeal 2019

BLOG

Acht rijksten op aarde bezitten evenveel als 3,6 miljard armste mensen

16 januari 2017 OPMERKELIJK

De rijkste acht mensen ter wereld bezitten evenveel vermogen als de 3,6 miljard armste mensen. Absurd, maar waar. Dat stelt ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib maandag.

Blue Monday, of is het gewoon onzin?

16 januari 2017 OPMERKELIJK

Dit op zondag schrijven is minder deprimerend dan dit stukje op maandag lezen. Vandaag is uitgeroepen tot Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Of is het toch pas volgende week? Of is het gewoon onzin?

Meer bestellingen op tijd bezorgd voor Kerst en Sinterklaas

11 januari 2017 GELDZAKEN

Webwinkels hebben goede zaken gedaan dit jaar. Miljoenen pakketjes gingen over de virtuele toonbank én ze waren ook nog eens bijna allemaal op tijd bij de klant binnen.

Als eerste de nieuwste kortingscodes?

Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

Like ons op Facebook

FAQ

Wat is een kortingscode?

Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

Hoe controleren jullie de acties?

Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

Ikzegkorting.nl

volg ons

Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.