• Banner Ikzegkorting
CJP
3/5 op basis van 9 beoordelingen
 • CJP acties en kortingscodes

  Op deze pagina vind je de bij ons bekende kortingscodes, acties en aanbiedingen van CJP.

  8 acties

Blijf op de hoogte van de CJP acties

 • Deze winkels vind je misschien ook tof

Acties van vergelijkbare shops

  Deze acties van CJP zijn helaas verlopen
   MEER OVER CJP

   Iedereen in Nederland heeft weleens van de CJP-pas gehoord. Het is dé pas die iedereen kan aanvragen tot 30 jaar oud. Met een CJP-pas krijg je als houder korting bij meer dan duizend locaties en kun je het hele jaar voordelig naar de film, het theater, concerten, festivals, musea en meer.

   Maar dat is nog niet alles. Als je met één van onze deals een CJP-pas aanschaft krijg je ook nog eens het hele jaar door korting op fashion, sportswear, elektronica, Apple producten, verzekeringen en ook op rijlessen. Daarnaast kun je worden uitgenodigd voor exclusieve CJP-evenementen en krijg je drie keer per jaar het C Magazine, met daarin allemaal handige tips en winacties.

   De CJP-pas is een kortingspas voor iedereen tot 30 jaar oud. Je kunt kiezen om een pas voor een jaar aan te schaffen, dan betaal je €17,50. Schaf je de pas gelijk voor twee jaar aan, dan betaal je slechts €30. Dat is nog geen €1,25 per maand!

   Op Ikzegkorting.nl vind je een overzicht van deals waar CJP-pashouders gebruik van kunnen maken. Word snel lid, je kunt een pas aanschaffen tot en met je dertigste!

   CJP TIPS EN TRICKS

   Ontvang korting bij meer dan 1.000 locaties

   Je kunt met de CJP-pas korting krijgen bij meer dan 1.000 locaties, waaronder bioscopen, theaters, festivals, musea en meer. Daarnaast krijg je ook korting op fashion, sportswear, elektronica, rijlessen, verzekeringen en zelfs Apple producten.

   Drie keer per jaar het C Magazine

   Als CJP-pashouder krijg je jaarlijks drie keer het C Magazine, met daarin een heleboel tips over hoe je geld kunt besparen en uiteraard inspiratie voor musea, festivals, concerten, bioscopen en meer.

   Toegang tot exclusieve events

   CJP-pashouders hebben het privilege om toegang te krijgen tot exclusieve events. Leden worden op de hoogte gehouden via het C Magazine en per e-mail.

   OVER CJP

   CJP
   Profiteer van superhoge kortingen op culturele activiteiten met de CJP-pas voor mensen tot 30 jaar oud. Ga goedkoper naar de bioscoop, het theater of je favoriete festival.

   Hier vind je een compleet overzicht van alle kortingscodes, acties, vouchercodes en andere aanbiedingen van CJP die in augustus 2019 geldig zijn. Als je altijd als eerste op de hoogte wilt worden gehouden van de laatste acties, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de winkel (op de website) of meld je hieronder aan. Ikzegkorting.nl spant zich in om altijd de laatste tips aan jou aan te bieden, maar ziet helaas soms ook iets over het hoofd. Een CJP kortingscode kun je altijd doorsturen naar tips [at] ikzegkorting.nl. Door direct contact met de winkel proberen we je altijd direct te informeren als je geld kunt besparen. Bestel veilig online bij CJP, die door 9 bezoekers van Ikzegkorting.nl met ruim 3 sterren wordt beoordeeld.

   NIEUWS

   Er zijn geen headlines gevonden. Maar houd de pagina in de gaten, zodra er nieuws is zullen we dit brengen!

   Als eerste de nieuwste kortingscodes?

   Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

   Like ons op Facebook

   OVER CJP

   Hoe gebruik ik een code?
   Een kortingscode die op deze pagina als actief staat kun je heel makkelijk zelf gebruiken. Klik op de button Open kortingscode om direct de vouchercode te zien. Wij geven je een zetje in de goede richting, door je direct naar de juiste pagina van CJP te verwijzen. Nadat je al je gewenste artikelen in het winkelmandje hebt geplaatst, kun je de bestelling afronden en betalen. Dit is het moment dat de kortingscode of aanbieding van pas komt. De korting wordt direct verrekend!

   Naast de meest recente aanbiedingen houden wij ook bij hoe de winkel zich ontwikkeld. Het laatste CJP nieuws lees je ook op deze pagina.

   FAQ

   Wat is een kortingscode?

   Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

   Hoe controleren jullie de acties?

   Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

   Ikzegkorting.nl

   volg ons

   Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

   • Facebook Korting
   • Google+ Korting
   • Twitter Korting

   IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.