IkZegKorting.nl Premium

Gratis een account om al je favoriete webwinkels en coupons op te slaan

IkZegKorting.nl Premium is gestart in oktober 2019 met als doel om bezoekers van de website een kans te bieden om makkelijker aanbiedingen van webwinkels in de gaten te houden. Op deze pagina wordt uitgelegd wat je daarnaast nog meer kan met een gratis account.

Overtuigd? » Klik hier om een account aan te maken

Webwinkels opslaan

Het belangrijkste onderdeel van IkZegKorting.nl Premium is de mogelijkheid tot het opslaan van webwinkels. Het werkt heel simpel: op een pagina van een webwinkel, bijvoorbeeld Home24 of Vitaminstore, klik je onder het logo op "Markeer als favoriet". Vervolgens wordt de webwinkel opgeslagen in je profiel. Je kunt - als je bent ingelogd - op je persoonlijke kortingfeed vervolgens de kortingen van deze webwinkel(s) in de gaten houden.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid tot het ontvangen van directe alerts per e-mail. Dit kun je zelf instellen of wijzigen bij je instellingen op je profiel.

Ikzegkorting.nl Premium

Kortingen opslaan

Soms heb je een korting gezien die je interessant vindt, maar op dat moment nog niet kan gebruiken. Ook daarvoor biedt IkZegKorting.nl Premium een uitkomst. Je kunt namelijk kortingen heel makkelijk voor later opslaan. Door op het hartjes icoon te klikken bij een korting wordt deze opgeslagen op je profiel.

Als er dan wat verandert bij deze korting kun je instellen dat je een persoonlijke alert krijgt per e-mail. Heb je geen zin om e-mails van ons te ontvangen, dan kun je ook zelf inloggen op je gratis account en deze bekijken onder het kopje "Opgeslagen kortingen".

Gratis registreren? » Klik hier om een account aan te maken