Winkels

Norton
3 kortingscodes
Praxis
5 kortingscodes
Magix
5 kortingscodes
Fotofabriek
26 kortingscodes
Vodafone Mobiel
3 kortingscodes

Onze bezoekers zoeken vaak op deze winkels

KarTent kortingscodes

Een tent van karton? Serieus? Bij KarTent zijn producten van karton realiteit. Een flinke regenbui kan de tent doorstaan en wel twee man kunnen erin vertoeven. Nieuwsgierig? Koop dan nu een tent bij KarTent met een KarTent kortingscode.

We hebben op dit moment geen KarTent kortingscodes op onze website. Je kunt het volgende proberen:

Ga naar shop.kartent.com en controleer of er werkende kortingscodes, acties of aanbiedingen zijn die we hebben gemist.

Bekijk vergelijkbare kortingscodes en aanbiedingen van winkels op Ikzegkorting.nl.

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste KarTent kortingscodes.

Bestellen bij KarTent

Bespaar bij KarTent

KarTent is de afkorting van kartonnen tenten, een bedrijf opgericht door festivalgangers Jan en Wout, die ontdekten dat maar liefst een van de vier tenten op een festivalterrein achtergelaten worden. Deze plastic tenten zorgden voor een hoop rommel en brengen flinke schade aan het milieu toe. Zo ontstond de volledig recyclebare kartonnen tent.

De tenten worden gefabriceerd uit sterke houtvezels, waardoor ze tegen een stootje en een buitje kunnen. De tenten zijn groot genoeg voor twee man. De tenten worden na gebruik weer door KarTent opgehaald, zodat de materialen gerecycled kunnen worden. De COVID pandemie dwong het bedrijf ertoe om ook andere kartonnen producten te fabriceren, waardoor er inmiddels een aanbod is van circa 200 verschillende producten.

Gebruik een KarTent kortingscode en scoor een tent met korting

Duurzaamheid ligt ten grondslag aan de missie van KarTent, maar de prijzen van de producten blijven betaalbaar waardoor een prima prijs-kwaliteitverhouding gerealiseerd wordt. Je kunt echter ook extra korting pakken op je aankoop. Om extra korting te pakken scroll je een stukje terug naar boven. Hier vind je direct de actueelste aanbiedingen en kortingscodes van deze duurzame webshop.

Je kopieert de KarTent kortingscode op Ikzegkorting.nl en plakt deze in je bestelling. Hierna wordt de korting direct verrekend. Zo kun je bijvoorbeeld 20% korting pakken bij alle kartonnen producten in de sale. Vind je elders nog een kortingscode KarTent, die je op Ikzegkorting.nl niet bent tegengekomen? Laat het dan vooral weten, zodat we de code direct kunnen toevoegen.

Goed om te weten over KarTent

Waar vind ik een KarTent kortingscode?

Het kan je flink wat geld besparen door een KarTent kortingscode te gebruiken. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken voor een korting: bekijk het couponoverzicht op deze pagina voor een actieve actie of kortingscode. We controleren deze acties regelmatig, dus we zijn er zeker van dat we de beste acties hebben voor KarTent. Heb je een korting gevonden die we niet hebben gepubliceerd? Laat het ons weten en we zullen die alsnog toevoegen.

Tot wanneer zijn de KarTent acties geldig?

We hebben verschillende KarTent acties op deze pagina. In de meeste gevallen weten we de verloopdatum, maar soms is die datum ook voor ons onbekend. We controleren de acties daarom regelmatig of ze nog werken. Je kunt de verloopdatum voor de KarTent acties vinden door op ‘Details’ te klikken.