• Banner Ikzegkorting
SENNHEISER
0/5 op basis van 0 beoordelingen
 • Sennheiser acties en kortingscodes

  Op deze pagina vind je de bij ons bekende kortingscodes, acties en aanbiedingen van Sennheiser.

  6 acties

Blijf op de hoogte van de Sennheiser acties

 • €20 korting geldig sinds 28 januari 2019
 • 50% korting geldig sinds 25 juni 2019
 • €44 korting geldig sinds 27 juni 2019
  voorwaarden

  Voorwaarden
  Gesloten on-ear koptelefoon blokeert geluid van buitenaf.

 • 45% korting geldig sinds 25 juni 2019
 • €100 korting geldig sinds 20 mei 2019
 • Deze winkels vind je misschien ook tof

 • 25% korting geldig sinds 7 juni 2019

Acties van vergelijkbare shops

Deze acties van SENNHEISER zijn helaas verlopen

  OVER SENNHEISER

  Sennheiser
  De beste audio vind je bij Sennheiser. Koop je audioproducten heel voordelig bij Sennheiser.

  Hier vind je een compleet overzicht van alle kortingscodes, acties, vouchercodes en andere aanbiedingen van Sennheiser die in juli 2019 geldig zijn. Als je altijd als eerste op de hoogte wilt worden gehouden van de laatste acties, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de winkel (op de website) of meld je hieronder aan. Ikzegkorting.nl spant zich in om altijd de laatste tips aan jou aan te bieden, maar ziet helaas soms ook iets over het hoofd. Een Sennheiser kortingscode kun je altijd doorsturen naar tips [at] ikzegkorting.nl. Door direct contact met de winkel proberen we je altijd direct te informeren als je geld kunt besparen. Bestel veilig online bij Sennheiser, die door 0 bezoekers van Ikzegkorting.nl met ruim 0 sterren wordt beoordeeld.

  NIEUWS

  Er zijn geen headlines gevonden. Maar houd de pagina in de gaten, zodra er nieuws is zullen we dit brengen!

  Als eerste de nieuwste kortingscodes?

  Blijf op de hoogte van nieuwe acties: abonneer je op de nieuwsbrief.

  Like ons op Facebook

  OVER SENNHEISER

  Hoe gebruik ik een code?
  Een kortingscode die op deze pagina als actief staat kun je heel makkelijk zelf gebruiken. Klik op de button Open kortingscode om direct de vouchercode te zien. Wij geven je een zetje in de goede richting, door je direct naar de juiste pagina van Sennheiser te verwijzen. Nadat je al je gewenste artikelen in het winkelmandje hebt geplaatst, kun je de bestelling afronden en betalen. Dit is het moment dat de kortingscode of aanbieding van pas komt. De korting wordt direct verrekend!

  Naast de meest recente aanbiedingen houden wij ook bij hoe de winkel zich ontwikkeld. Het laatste Sennheiser nieuws lees je ook op deze pagina.

  FAQ

  Wat is een kortingscode?

  Waarschijnlijk heb je wel eens papieren kortingsbonnen gebruikt voor boodschappen bij de supermarkt of bijvoorbeeld een gratis kop koffie bij La Place. Kortingscodes werken volgens hetzelfde principe, maar dan online. In plaats van een coupon uit de krant te knippen, vul je de kortingscode gewoon in bij het afronden van je bestelling.

  Hoe controleren jullie de acties?

  Veel webwinkels komen naar Ikzegkorting.nl toe met leuke en interessante aanbiedingen. De redactie maakt vervolgens een afweging of de korting een goede toevoeging is op ons aanbod van kortingscodes. Webwinkels geven ons vervolgens een exacte datum waarop een actie verloopt. Wij verwijderen een actie direct zodra die datum is bereikt. Zo weet jij tenminste altijd dat een actie geldt!

  Ikzegkorting.nl

  volg ons

  Volg IkZegKorting.nl op Facebook, Twitter of Google+ voor exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van de populairste winkels.

  • Facebook Korting
  • Google+ Korting
  • Twitter Korting

  IkZegKorting.nl 2013-2019 - Onderdeel van Schep Studios. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 54725984.