Jaloezieën

Deze winkels zijn erg gewild bij mensen

Treatwell coupons en promotiecodes

Maak vandaag gebruik van 2 beschikbare aanbiedingen Ga naar Treatwell

Treatwell kortingscodes

Profiteer vandaag nog van 2 Treatwell aanbiedingen en kortingscodes

% korting
Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis nooit meer een Treatwell kortingscode
% korting
Klik hier om alle Treatwell kortingen en aanbiedingen van 14 juli te bekijken

Bijzonderheden: Klik op de knop om direct naar Treatwell te gaan om alle recente kortingsacties te zien.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis nooit meer een Treatwell kortingscode

% KORTING

Ontvang deze deal

Klik hier om alle Treatwell kortingen en aanbiedingen van 14 juli te bekijken

Bijzonderheden: Klik op de knop om direct naar Treatwell te gaan om alle recente kortingsacties te zien.

Veelgestelde vragen over Treatwell

Als je een Treatwell kortingscode selecteert, kun je flink besparen. Gelukkig is het vinden van een korting een fluitje van een cent. Raadpleeg gewoon onze couponcompilatie op deze pagina om een actieve code of deal te vinden. We werken deze coupons ijverig bij om ervoor te zorgen dat we de beste kortingen bieden voor Treatwell. Als je denkt dat er iets ontbreekt, laat het ons dan weten, dan pakken we het meteen aan.
De gemiddelde beoordeling voor Treatwell, gebaseerd op feedback van 125 bezoekers, is 4.4 uit 5. Ontdek de redenen achter deze gunstige beoordeling door de officiële website van Treatwell te bezoeken.
Deze pagina werd voor het laatst herzien op 04 juli. Ons streven om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, zorgt ervoor dat u de meest actuele inhoud ontvangt. We streven ernaar onze pagina's regelmatig te herzien en bij te werken om u op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.
De webwinkel biedt een Giftcard programma aan waarbij klanten een Treatwell Giftcard kunnen kopen om te besteden aan behandelingen in de aangesloten salons. De Giftcard kan worden ingewisseld op de website of via de Treatwell-app. Wanneer de behandeling meer kost dan de waarde van de Giftcard, kan het resterende bedrag worden bijbetaald. Als de Giftcard meer waard was dan de boeking, wordt het resterende bedrag automatisch op het Treatwell-account van de klant gestort. De Giftcard heeft een geldigheid van 12 maanden na de aankoopdatum.

Actieve Treatwell aanbiedingen

Laatst bijgewerkt op 04 juli

Over Treatwell

Bij Treatwell vind je dé plek voor het boeken van haar- en schoonheidsbehandelingen in Europa. Dit 24/7 platform geeft je de controle en de vrijheid om afspraken te maken die bij jou passen. Laat je verwennen en straal met Treatwell! Vergeet niet dat je op deze pagina Treatwell kortingscodes, acties en aanbiedingen kunt vinden.

https://www.treatwell.nl/

Kortingen op Treatwell

Treatwell krijgt een gemiddelde score van 4.4 van 125 shoppers.

  • Beste deal %
  • Aantal deals 2
Ikzegkorting.nl werkt hard om de beste promotiecodes en kortingen voor je te vinden. Als je via een van onze links koopt, verdienen we mogelijk een vergoeding.