Bespaar geld met onze bespaartips

Claim een interessante korting bij de grootste webwinkels

17 juli 2021

3 simpele tips om je vakantie deze zomer goedkoper te maken

Voor heel wat mensen geldt dat ze lang moeten sparen voordat ze over de mogelijkheid beschikken om een vakantie te kunnen ondernemen. Speciaal voor jou hebben we alvast drie interessante en toegankelijke tips op een rijtje gezet die je kunnen helpen om je vakantie goedkoper te maken.

...

Lees meer

10 juli 2021

4 tips om nooit meer een kortingscode te missen

Webwinkels staan er vandaag de dag om bekend maar wat graag kortingscodes te verstrekken. Dat hoeft ook niet te verbazen. Het de wereld in sturen van kortingscodes zorgt er namelijk voor dat zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen worden aangespoord om een nieuwe aankoop te doen.

...

Lees meer

3 juli 2021

Tips voor een budgetproof vakantie op de Malediven

Voor heel wat mensen geldt dat ze dromen van verre reizen naar paradijselijk ogende bestemmingen. Tegenwoordig worden er meer dan voldoende mogelijkheden aangeboden om een dergelijke reis te kunnen ondernemen, alleen is er ook een nadeel aan verbonden. Het ondernemen van een dergelijke verre reis staat er immers om bekend behoorlijk duur te zijn en dat is in het merendeel van de gevallen ook gewoon zo.

...

Lees meer

26 juni 2021

Directe tips om te besparen op je maaltijden én boodschappen

We staan er vaak niet bij stil, maar er zijn heel wat zaken die deel uitmaken van ons dagelijks leven waar we op een efficiënte manier veel geld op kunnen besparen: boodschappen doen en je dagelijkse (afhaal)maaltijden. Op het moment dat er wordt gesproken over geld besparen gaan veel mensen er automatisch ook vanuit dat dit betekent dat ze zullen moeten inleveren op het vlak van leefcomfort. Maar niets minder is waar.

...

Lees meer

19 juni 2021

Drie leuke budgetsteden om deze zomer te ontdekken

Nu reizen opnieuw mag gaan veel mensen op zoek naar interessante budgetbestemmingen om deze zomer te ontdekken. Dat hoeven voor velen ook niet per se badplaatsen te zijn. Heel wat mensen staan dan ook weer te popelen om bijvoorbeeld kennis te maken met de cultuur van een nieuw te ontdekken stad.

...

Lees meer

12 juni 2021

Verschillende manieren om snel te besparen op je maandelijkse uitgaven

Wanneer je het belangrijk vindt om je inkomsten en uitgaven op elkaar af te stemmen heb je vast wel eens van de term ‘budgetteren’ gehoord. Weten wat je met geld doet is belangrijk. Door een overzicht te hebben weet je namelijk hoeveel geld er maandelijks binnenkomt en hoeveel geld je uitgeeft. Wanneer je op de juiste manier budgetteert kost dit je helemaal niet zo veel werk en je zal zien dat je hier op de langere termijn alleen maar profijt van hebt.

...

Lees meer