Bespaar geld met onze bespaartips

Weekendje Antwerpen? Mis deze leuke en voordelige plekken niet

15 september 2021

Bespaar op de sportschool en maak thuis sporten aantrekkelijk

Als je het niet zo hebt op de sportscholen en een rondje hardlopen is ook niet echt iets voor jou, dan zou je er eens over na kunnen denken om lekker thuis te gaan sporten. Dat is een prima alternatief waar je in je eigen vertrouwde omgeving toch lekker bezig kan zijn. Het grootste probleem is echter de motivatie. We geven eerlijk toe dat het best lastig is om jezelf te motiveren en gemotiveerd te blijven. Met deze tips hopen we dat je genoeg gemotiveerd bent en blijft, zodat je met veel plezier lekker thuis kan sporten.

...

Lees meer

8 september 2021

Besparen op je mobiele abonnement: zo doe je dat vandaag nog

Veel mensen betalen elke maand ontzettend veel voor hun mobiele telefoon(abonnement). Om je te helpen om wat geld te besparen op je mobiele abonnement hebben we in dit artikel acht tips voor je op een rijtje gezet die je vandaag nog kunt toepassen. Hiermee kan je behoorlijk wat geld besparen op telefonie.

...

Lees meer

4 september 2021

De leukste geschenken voor Dierendag met korting

Het lijkt langzaam maar zeker een traditie te worden om op Dierendag een geschenkje te geven aan dierenvrienden. Heel wat partners kopen voor hun man of vrouw dan ook bijvoorbeeld een leuk cadeautje dat in het teken staat van hun huisdier. Dat lijkt op het eerste zicht niet zo’n moeilijke opdracht, maar in de praktijk wil dit toch wel eens voor de nodige problemen zorgen.

...

Lees meer

1 september 2021

Waarom gebruik je een dagcrème alleen overdag?

Je zou denken dat het allemaal niet zoveel uitmaakt. Crème is crème en ze dienen allebei om je huid te verzorgen en gehydrateerd te houden. Maar er is een reden dat ze allebei anders heten, om aan te geven welke voor de dag is en welke voor de nacht. Wat is nou het grote verschil?

...

Lees meer

28 augustus 2021

Black Friday 2021 - ook dit jaar geniet je van de hoogste kortingen

De oorsprong van Black Friday vinden we natuurlijk terug in de Verenigde Staten. De dag na het gezellige familiefeest Thanksgiving vindt de grote start van de Kerstinkopen plaats. Op Black Friday worden dan ook steevast de meest waanzinnige kortingen aangeboden.

...

Lees meer

25 augustus 2021

De beste kinderwagen kiezen, waar moet je op letten?

Je bent zwanger en een baby is op komst. Voor het kleintje heb je veel spulletjes nodig. Je hebt flesjes, babykleding, babykamer, box, babyfoon, traphekje, kinderstoel en luiers al nodig voor jou babyuitzet. Maar wat ook niet mag ontbreken bij je uitzet is de kinderwagen.

...

Lees meer