Bespaar geld met onze bespaartips

Inspiratie voor populaire kerstgeschenken voor hem, haar en de kids

20 november 2021

Zo bespaar je op de kosten voor een huisdier

Het bezitten van een huisdier is natuurlijk hartstikke leuk, maar de kosten kunnen behoorlijk hoog oplopen. Voorafgaand aan de aanschaf van een nieuw huisdier moet er al het een en ander worden aangeschaft, zoals een hok of mand. Ook heb je te maken met maandelijks terugkerende kosten. Denk bijvoorbeeld aan het voer en lekkernijen voor je knaagdier, reptiel, vis, hond of kat. In dit artikel geven we een aantal bespaartips, zodat je ook nog geld overhoudt voor andere belangrijke zaken. ...

Lees meer

20 november 2021

Drie mogelijkheden om korting te krijgen op Sinterklaasgeschenken

Sinterklaas is voor veel gezinnen een dure gebeurtenis. Natuurlijk wil je graag enkele leuke geschenken voor Sinterklaas cadeau doen aan je kinderen, maar je moet natuurlijk tegelijkertijd ook het budget waarover je beschikt in het oog houden. Gelukkig is het tegenwoordig vrij eenvoudig mogelijk om op verschillende manieren een korting te verkrijgen op Sinterklaasgeschenken. Stel jij ook de vraag hoe je dit nu precies voor mekaar kan krijgen? Dan is het zeker interessant om je even te verdiepen in de inhoud van deze pagina!

...

Lees meer

31 oktober 2021

Besparen op de kosten voor je huisdier doe je met deze tips

Ongelofelijk veel mensen vinden het fijn om een huisdier te hebben. Voor heel wat van deze mensen geldt echter tegelijkertijd ook dat ze een beetje schrikken van de kosten die een dier met zich meebrengt. Gelukkig hoeven deze kosten niet noodzakelijkerwijs torenhoog op te lopen, in tegendeel. Op deze pagina hebben we verschillende interessante tips verzameld die ervoor kunnen zorgen dat je een aardig bedrag kan besparen op de kosten voor je huisdier.

...

Lees meer

2 oktober 2021

Weekendje Antwerpen? Mis deze leuke en voordelige plekken niet

Als je van plan bent om een citytrip naar Antwerpen te maken, dan is het wel zo leuk als je van tevoren weet wat je er allemaal kan verwachten. We hebben een paar plekjes voor je opgezocht, die je zeker niet moet overslaan.

...

Lees meer

15 september 2021

Bespaar op de sportschool en maak thuis sporten aantrekkelijk

Als je het niet zo hebt op de sportscholen en een rondje hardlopen is ook niet echt iets voor jou, dan zou je er eens over na kunnen denken om lekker thuis te gaan sporten. Dat is een prima alternatief waar je in je eigen vertrouwde omgeving toch lekker bezig kan zijn. Het grootste probleem is echter de motivatie. We geven eerlijk toe dat het best lastig is om jezelf te motiveren en gemotiveerd te blijven. Met deze tips hopen we dat je genoeg gemotiveerd bent en blijft, zodat je met veel plezier lekker thuis kan sporten.

...

Lees meer

8 september 2021

Besparen op je mobiele abonnement: zo doe je dat vandaag nog

Veel mensen betalen elke maand ontzettend veel voor hun mobiele telefoon(abonnement). Om je te helpen om wat geld te besparen op je mobiele abonnement hebben we in dit artikel acht tips voor je op een rijtje gezet die je vandaag nog kunt toepassen. Hiermee kan je behoorlijk wat geld besparen op telefonie.

...

Lees meer