Bespaar geld met onze bespaartips

Hoe scoor je een leuke korting op je moederdaggeschenk?

2 mei 2021

Hoe bespaar je het meest op je wintersportvakantie?

We gaan nu volop de zomer in, maar met de coronamaatregelen lijkt het er niet op dat die vakantie in het buitenland door kan gaan. Tijd dus om vooruit te kijken naar de winter: even lekker op vakantie gaan naar de bergen is iets wat ongelofelijk veel mensen fijn vinden. Bijzonder veel mensen of gezinnen kiezen er dan ook voor om (minstens) één keer per jaar een wintersportvakantie te boeken. Het is evenwel algemeen bekend dat het boeken van zo’n vakantie in de praktijk behoorlijk wat geld kan kosten, maar gelukkig zijn er ook verschillende manieren om geld te besparen. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden die bestaan om de prijs van jouw volgende wintersportvakanties te kunnen drukken?

...

Lees meer

24 april 2021

9 manieren hoe ook jij online geld kunt verdienen

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo: je kunt heel eenvoudig veel geld verdienen online. Sterker nog, talloze mensen doen het elke dag. Van onafhankelijke digitale nomaden tot slimme marketing experts die ondernemers een handje helpen: er zijn talloze zakelijke ideeën die je prima zelf kunt toepassen. In dit artikel vind je tien manieren om online geld te verdienen.

...

Lees meer

16 april 2021

Waar moet je op letten bij het kiezen van een financiële adviseur?

Heb je een financieel adviseur nodig? Wanneer je momenteel van loonstrookje naar loonstrookje leeft en je graag wil beginnen met sparen is dat een geweldig idee. Wel zijn er een aantal zaken waar je op moet letten voordat je een financieel adviseur inschakelt. In dit artikel hebben wij ze alvast voor jou op een rijtje gezet.

...

Lees meer

9 april 2021

10 manieren om jouw financiële situatie te verbeteren

Uit onderzoek van Nibud blijkt dat bijna 1 op de 100 Nederlanders boven de 16 problematische schulden heeft. Een schokkend cijfer, maar helaas wel de realiteit. Hopelijk behoor jij niet tot deze groep. Is dat wel het geval, dan is het tijd om actie te ondernemen. In dit artikel vind je tien manieren om jouw financiële situatie te verbeteren.

...

Lees meer

2 april 2021

Geld verdienen met crypto? Waarom Bitcoin er écht toe doet

Bepaalde innovatieve producten hebben ons leven voorgoed veranderd. Denk bijvoorbeeld aan computers in de jaren zeventig, het internet begin jaren negentig en Bitcoin op dit moment. Bitcoin doet er net als de pc en het wereldwijde web écht toe in onze wereld. Waarom? Dat antwoord lees je in dit artikel.

...

Lees meer

22 januari 2020

Langer met je kleding doen: de keerzijde van de fast fashion industrie

Het kopen van een nieuwe trui, broek of accessoires om die vervolgens na een of twee keer dragen alweer in te ruilen voor iets nieuws. Het klinkt als iets moois: je hebt immers altijd nieuwe kleding. Maar aan deze fast fashion industrie kleeft ook een grote keerzijde, die schadelijke gevolgen heeft voor arbeiders, milieu en klimaat. ...

Lees meer