Winkels

Watzalikkopen
3 kortingscodes
Groupon
36 kortingscodes
Smartphoto
16 kortingscodes
Peek & Cloppenburg
14 kortingscodes
bol.com
0 kortingscodes

Onze bezoekers zoeken vaak op deze winkels

5 tips voor de beste deals tijdens Cyber Monday

Door Eva 4 november 2022
Lees meer
Bespaartips 28 oktober 2022

Besparen op je telefoonrekening doe je zo

Iedereen maakt gebruik van een mobiele telefoon. Hiervoor moet je natuurlijk ook een abonnement afsluiten. Zo een abonnement sluit je dan natuurlijk af onder de meest gunstige voorwaarden, want je wil natuurlijk nooit te veel gaan betalen voor je telefoon

Bespaartips 21 oktober 2022

5 tips voor goedkope wijn

Het vinden van een fles wijn die goedkoop is en toch goed smaakt, kan een lastige opgave zijn. Naast het ruime aanbod wijnen zit er vaak ook een heel groot verschil in prijs. Wij geven je tips hoe jij een heerlijke - betaalbare - wijn kunt vinden.

Bespaartips 21 oktober 2022

Geld besparen en voedselverspilling tegengaan

Wist je dat de meeste gezinnen elk jaar meer dan €1.000 aan voedsel verspillen? Als we ons richten op hoe we onze voedselverspilling kunnen verminderen in plaats van op wat we goedkoper (en mogelijk meer verwerkt en minder voedzaam) kunnen kopen, kunnen w

Bespaartips 14 oktober 2022

Besparen op brandstof met deze handige tips

Rijden is tegenwoordig een erg dure bezigheid geworden. Door de hoge brandstofprijzen tik je nu al snel meer dan 2,00 euro per liter aan, en dat is bij de pompstations van de snelweg. Tijd om dus eens onze tankgewoontes te herzien en te zien of we kunnen

Bespaartips 7 oktober 2022

8 tips om zo goedkoop mogelijk op vakantie te gaan

Bezig met het plannen van je volgende vakantie? Dan heb je vast uitgevonden dat het nog helemaal niet zo goedkoop is. Gelukkig geven wij je in dit artikel 8 tips hoe jij toch nog een beetje kunt besparen op je uitgaven.

Bespaartips 30 september 2022

8 tips om te besparen op make-up

Make-up is misschien wel één van de duurste terugkerende uitgave. Je wilt er op je best uitzien, maar toch ook wel af en toe kunnen besparen op je make-up. Wij geven je tips mee hoe je dit kunt doen.

Bespaartips 23 september 2022

Uit eten met korting, hoe doe je dat?

Uit eten kost genoeg geld. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op restaurants. Zo zijn er vaak deals te vinden en andere manieren om te besparen. Wij geven je een aantal tips.

Bespaartips 10 september 2022

10 tips die iedereen kan om te besparen

Het leven wordt steeds duurder. Verstandig om daarom te besparen, maar hoe doe je dat? We geven je 10 tips die je vandaag nog kan toepassen.

Bespaartips 3 september 2022

Snelle tips voor het opstellen van een gezinsbudget

Om geld uit te sparen kan het opstellen van een gezinsbudget een uitgelezen kans zijn. Wij geven je tips hoe je dit snel voor elkaar krijgt (en hoe je zo meer geld overhoudt aan het einde van de maand).

Bespaartips 12 juli 2022

Bespaar op je vakantie met deze tips

Vakantie is leuk, maar kan ook al snel erg duur worden. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op je reis. Lees snel verder voor zes tips hoe je dit kunt doen.

Bespaartips 2 juli 2022

Verwijder zweetgeur en doe langer met je kleding

Een zweetgeur kan ervoor zorgen dat je snel bent uitgekeken op een kledingstuk. Gelukkig kun je met deze handige tips de geur uit je kleding verwijderen. Zo doe je langer met je spullen en bespaar je weer geld.

Bespaartips 25 juni 2022

Black Friday 2022: Wanneer is het en waar vind ik de beste acties?

Op vrijdag 25 november is het weer Black Friday. Dat betekent enorm hoge kortingen en een uitgebreide uitverkoop bij honderden winkels. In dit artikel tips om de beste acties te vinden.

Bespaartips 15 juni 2022

Alles over VPN: Wat is het en waarom moet je het gebruiken?

Beveilig je internetverbinding met een VPN. Zo voorkom je dat hackers ongewenst bij jouw persoonlijke informatie kunnen komen. Maar wat is een VPN precies? Wij leggen het je uit.

Bespaartips 11 juni 2022

Besparen op je energierekening: hoe doe je dat?

Elektriciteit is tegenwoordig enorm duur geworden. Sommige huishoudens zagen het afgelopen jaar hun rekening zelfs verdubbelen. Hoog tijd om dus het nodige te doen om te besparen. Lees snel deze tips.

Bespaartips 4 juni 2022

Tips om extra korting te krijgen op je aankopen

Met deze tips leer je hoe je met een beetje planning en slim nadenken (veel) extra korting kunt krijgen op je aankopen.

Bespaartips 28 mei 2022

Vijf tips om te besparen op je boodschappen

Je hebt vast wel gemerkt dat alles in de supermarkt duurder aan het worden is. Gelukkig kun je met deze manieren alsnog geld besparen.

Bespaartips 28 mei 2022

Besparen op je kleding

Heb jij ook een kast volhangen met veel te veel kleding die je niet of nauwelijks draagt, maar blijf je toch nieuwe mode aanschaffen? Wij geven je in dit artikel tips over hoe je kunt besparen op kleding.

Bespaartips 21 mei 2022

Geld besparen met slimme apparaten

Met behulp van slimme apparaten kun je heel makkelijk geld besparen. Van afstand kun je bijvoorbeeld de thermostaat aan- en uitzetten waardoor je minder voor gas betaalt, maar je kunt nog veel meer met smarthomeproducten. Wij leggen je uit hoe het werkt.