Jaloezieën

Deze winkels zijn erg gewild bij mensen

Ikzegkorting.nl logo

Bij Ikzegkorting.nl zorgen we ervoor dat je elke dag bespaart tijdens het online winkelen. Ons doel is om elke dag de beste couponcodes, promoties en aanbiedingen te ontdekken, waardoor je winkelervaring wordt vereenvoudigd en je gegarandeerd kunt besparen - zowel in je portemonnee als in je tijd.

Deel van Discountify

Wij helpen je geld te besparen tijdens het online winkelen. Met onze expertise in het vinden van de beste kortingscodes en deals, zorgen we ervoor dat je altijd kunt genieten van geweldige aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar kleding, elektronica, reizen of iets anders, wij hebben bijna alle kortingscodes die je nodig hebt!

Onze partners

Bespaar bij meer dan 1200 bedrijven

Bij Ikzegkorting.nl werken onze experts elke dag onvermoeibaar om de beste deals van meer dan 1200 winkels te verzamelen. We streven ernaar om je altijd te voorzien van de meest actuele kortingscodes en deals, zodat je consequent kunt profiteren van de nieuwste aanbiedingen en geld kunt besparen tijdens het winkelen. Onder de online winkels waar we kortingscodes voor verzamelen zijn Autodoc, Flying Tiger, Pixum en Bergfreunde.

Discountify is actief in 40 landen

Meer dan 20.000 maandelijkse gebruikers

Bezoekers besparen jaarlijks 2 miljoen euro

De geschiedenis van Discountify

In 2014 lanceerde Ikzegkorting.nl als dé bestemming voor kortingscodes, met één doel voor ogen: Nederlanders voorzien van topdeals. We groeiden gestaag, bouwden een betrouwbare reputatie op en maakten waardevolle kortingen beschikbaar voor onze gebruikers.

Vanaf 2019 begonnen we onze vleugels internationaal uit te slaan. We lanceerden portals in Zweden, de Verenigde Arabische Emiraten en Duitsland, waardoor we een breder publiek kunnen bereiken en nog meer mensen kunnen helpen om online geld te besparen.

Deze stap naar internationale uitbreiding was nog maar het begin. Tegenwoordig vind je onze couponsites in meer dan 40 landen. Met elke nieuwe stap blijven we trouw aan onze missie om mensen wereldwijd te helpen besparen, met als doel om een betrouwbare bron van kortingen en aanbiedingen te worden, waar je ook bent.

Bij Discountify is onze missie duidelijk: we willen winkelen leuker, betaalbaarder en handiger maken voor iedereen.

Onze experts, die werken vanuit ons kantoor in Nederland, struinen het internet af op zoek naar de beste deals en kortingen. Ze doorzoeken nieuwsbrieven, sociale media en natuurlijk de websites van de winkels zelf. Overal waar een kortingscode te vinden is, kun je er zeker van zijn dat wij deze op Ikzegkorting.nl hebben verzameld.

Dankzij deze inspanningen kunnen onze bezoekers aanzienlijke bedragen besparen. Met de opkomst van AI hebben we deze technologieën ook omarmd. Lees hieronder meer over onze innovatieve benaderingen.

Schermafbeelding in 2014

Eerste versie van de website in 2014

Schermafbeelding in 2017

Herontwerp van de website in 2017

Schermafbeelding in 2021

Laatste website-update in 2022

Hoe helpen we je geld te besparen?

De nieuwste kortingscodes

We doen er alles aan om voortdurend de meest recente kortingscodes en promoties te verzamelen en te delen, zodat je altijd kunt profiteren van de nieuwste aanbiedingen.

Vakantie besparingen

Of het nu Pasen, Kerstmis, Moederdag of Black Friday is, elke speciale uitverkoopperiode krijgt onze aandacht omdat veel winkels tijdens deze gelegenheden hun kortingen aanbieden.

Consumentgericht

Bij Discountify ben jij onze topprioriteit. Het maakt niet uit naar welk product je op zoek bent, wij streven er altijd naar om een geschikte kortingscode te vinden voor jouw favoriete winkels.

Exclusieve aanbiedingen

Soms bieden we exclusieve kortingscodes die je alleen bij ons kunt vinden, zodat je nog meer kunt besparen.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Onze website is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en snelheid in gedachten, zodat je gemakkelijk de kortingscodes kunt vinden die je nodig hebt. We voeren voortdurend verbeteringen door om dit te garanderen. We stoppen nooit met evolueren.

Tips om te besparen

Verbeter je winkelervaring met onze praktische bespaartips die je helpen geld te besparen op al je aankopen. We geven je tips over hoe je kunt besparen op verzekeringen, boodschappen, cadeaus en doe-het-zelf artikelen.

Besparingsexperts AI = nog meer en betere deals

Bij Ikzegkorting.nl zijn we altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren en onze gebruikers een nog betere ervaring te bieden. Daarom maken we gebruik van nieuwe AI-technologieën om onze experts te helpen bij het ontdekken en delen van de beste kortingscodes en promoties.

Slimme zoekalgoritmen

Onze AI-gestuurde zoekalgoritmes struinen continu het internet af om de meest actuele kortingscodes te vinden, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen.

Voortdurende verbetering

De AI-systemen die we gebruiken leren voortdurend en verbeteren zichzelf naarmate ze meer gegevens verzamelen en patronen herkennen, waardoor we steeds nauwkeuriger en uitgebreider kortingscodes kunnen ontdekken.

Personalisatie

We integreren geavanceerde AI-technologieën om onze website voortdurend te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de getoonde kortingscodes en aanbiedingen steeds relevanter worden voor jou, de shopper.

Voorspellen

Door gebruik te maken van voorspellende analyses kunnen we winkeltrends identificeren en anticiperen op toekomstige kortingsacties.

Ons team van experts

Ons team bestaat uit meer dan 10 personen die elke dag vanuit de hele wereld hard werken om de nieuwste kortingscodes en deals te vinden en te delen. Of het nu gaat om het controleren van codes, het ontdekken van nieuwe deals of het verbeteren van onze website, we zijn er altijd om je te helpen.

Hoe we geld verdienen

Bij Ikzegkorting.nl verdienen we onze inkomsten via affiliate marketing. Wanneer je een aankoop doet via onze website met behulp van een kortingscode of aanbieding die wij hebben verstrekt, ontvangen wij een kleine commissie van de winkel. Dit kost jou, de gebruiker, niets extra's en stelt ons in staat om onze service te blijven verbeteren en onze systemen te blijven onderhouden.